You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.

Bloeddorstige zombies, sadistische dokters, hongerige freaks, ronddwalende geesten en Eddie de Clown zitten je achterna… Ze willen maar één ding: jouw leven! Badend in het zweet word je wakker. Gelukkig, het was een nachtmerrie. Of toch niet…?

Van 10 t/m 31 oktober, elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18.00 tot 23.00 uur, tijdens Halloween Fright Nights in Walibi Holland worden nachtmerries werkelijkheid. Het park wordt overgenomen door freaks met kettingzagen en roestige bijlen. Bezoek de Scare Zones, Haunted Houses en horrorshows.

Tickets voor 31 oktober zijn binnenkort beschikbaar!
 

Psycho Shock

In zijn lab doet Professor Mortis onderzoek naar angst. Voor bizarre experimenten zoekt hij voortdurend verse proefpersonen. Wees dus gewaarschuwd als je Psycho Shock binnengaat…

The Villa

Altijd al de hoofdrol in een horrorfilm willen spelen? Audities zijn hier niet nodig. Betreed The Villa en je belandt in een Hollywoodhel! Weet je wel heel zeker dat je wilt schitteren als filmster?

Haunted Holidays

De tijd dat je Sinterklaas en Kerst associeerde met fun en gezelligheid is na een bezoek aan dit Haunted House voorgoed voorbij. Jouw feestdagen zullen nooit meer hetzelfde zijn...

NIEUW Jefferson Manor

Een groot, verlaten landhuis. Jaren geleden is hier de familie Jefferson op mysterieuze wijze overleden. Als je de geruchten moet geloven, riepen de Jeffersons geesten op. Kloppen deze geruchten en is dit de familie fataal geworden…?